Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Opus 8550

 

 

Ingen röst som stör

hon har bara ögon för

en text som berör

lever sig in i boken

läsupplevelsen är allt

 

kärleken till det

skrivna ordet människor

som lever och dör

närheten till skratt och gråt

berättelser som förför

 

lyser upp mörkret

himlen gråsvart utanför

tårarna rinner

ingenting går upp mot en

när och kär inbunden vän

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-01-11 16:21



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Vacker, förtrollande dikt vars innebörd når medvetandet som små ljuvliga rysningar. Precis så är det att läsa en älskad bok....
2023-01-12

  angela Täubert fd Jansson VIP
En god bok ger livet innehåll, vilket du så fint får fram i din text!
2023-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP