Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Well, if you stick your dick in your own nation, you don't become king.


En fientlig värld, det är viktigt att få ner den!

En fientlig värld, det är viktigt att få ner den!

Hemma på SIS tvångsfängslades kvinnor och utsattes för ekonomiskt våld, skaddebätende jobba på instängda bordeller för flickor och unga kvinnor som finns i Finland och Sverige säjer p:1 och m.f källor.

Vakterna har till klubb i attaché till SIS hem  med 50 tusen i månaden/och kunder så mycket som en miljon om året medlemavgift om du är igenkänd grattis entre till flickornas poetiska kyskhet.
Regel nr 1:vaksamhet att gå genom klubben är tabu.

– Tjejen eller pojken ska vara inlåst och vända klocka efter kundens behov!
Tusentals brev tas emot av Ryssland för att komma och lösa situationen för de barn som finska mammor har skrivit till i 10 år, där deras barn institutionaliserades för att orientera sitt kön.

Om ryssarna kommer och räddar dem, vet du att många kvinnor i världen "me too movement" står på deras sida, straff för Finland och Sverige.

Det kommer att kallas den oskyldiga fågelns krig (fågel i bur m.m, fittas krig)

-Vad menar du med flicka och miljonen?

-Vakt: Pris om året. Vid 18, när de går ur, går med i armformation, i arméförsamlingen och gör civil plikt, då glömer de allt , jag lovar.
- När någon fick betala med lojalitet till staten som var det tyvärr förövaren då lukar illa.
- Men detta kommer inte att vara fallet om bakgrunden är skadlig för I-kor-portionen.
- ZIP För dessa människor, beroende på vem som kommer först, kommer armén som räddar, amerikanen eller ryssen skall vara deras frälsare som Jesus till förövare!

No men om du sticker din kuk i din egen nation blir du inte kung!


https://www.expressen.se/tv/nyheter/35-arig-kvinna-dod-brottades-ner-av-fyra-ordningsvakter-i-finland/

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2023-01-11 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP