Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som en del av mina läsare kanske har börjat förstå när de läser mina flöden ... så är jag inte mycket för alla dessa gratis-älskare vilka ej förstår att ta vara på det de får ... (april 2013 - men budskapet saknar bäst före datum)


Att återvinna en själ ...

... är inte så svårt
som man kanske kan tro ...

Allt du behöver göra är
att bry dig om
visa att du
älskar och tycker om
såväl
denna berörda själ
som det kärl
i vilket
det låtit sig härbärgeras
och kanske med hopp om
att få möta dig
en gång satte sitt bo ...

Tyvärr, min vänner
det räcker inte med
att blott skrifta
ned alla vackra ord
om vad vi för någon känner ...

Ty livet 
vi lever
är inte alldeles 
självklart givet ...

... om vi ej
ser till att verkligen leva det
och ta vara på allt det vackra
underbara som faktiskt är oss givet ...

... I det verkliga livet!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-01-11 19:57



Bookmark and Share


  Laijza
Älsk på rubriken!!
2023-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP