Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Januari 2023


Ingen nostalgi, 2022 gick över

Ingen förväntan, 2023 kom ändå

Tiden går, inte för långsamt eller för fort

Allt, normala eller obeständiga


Inte långt borta finns fortfarande människor i krigets lågor

Ynnest mellan liv och död, förtvivlan

Släktingar långt borta, lidande

Är imorgon förväntat?

Tror inte på det

Tänk inte på det

Blott sola i dag

Blott lukta på dagens blommor




Fri vers av bluedröm VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-11 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bluedröm
bluedröm VIP