Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Var är Jesus?

Nu jag undrar var du bor?

Men jag slår följe....

Sitter under fikonträdet,

då kommer Natanael

och du säger: " Där

kommer en sann

israelit, en som är utan

svek....!"

Utan svek är du också

en sann vän, som ofta

gläder mig,

Må du leva länge

och ha hälsan!

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 82 gånger
Publicerad 2023-01-11 23:42



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En sann vän; en väldigt fin formulering och en nåd att ha.
2023-01-13

  Marita Ohlquist VIP
Så fint du skriver om en speciell vän som har stor betydelse i ditt liv.
2023-01-13

  Sparvögat VIP
Så underbara, givmilda ord…
Mycket fint!
2023-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy