Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Filmjölk är en produkt som har med djur att göra. Lyssnar på en samling av opera just nu. 'Jag är inte kommissarie i en tv-serie, men jag lyssnar på klassiskt ibland ändå', som en bekant till mig aldrig sagt. 'När jag har torkat mig, torr e ja då...'


Dagens feelmjöl 2023 01 12






I feel fine,
är en låt
från för mycket

länge sedan och
det var länge
sedan någon hördes

sägas 'må väl',
vilket länge har
varit en sådan

där hälsningsfras att
uttala och låta
som en urmänniska

från ett urfolk.
Ursprungligen kom någon
där ifrån och

numera kan du
mycket väl sägas
vara här ifrån.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-12 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP