Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tung trafik

Regnet på rutan
Fabrikerna slocknar snart
Tung trafik väntar




Bunden vers (Haiku) av Månfare VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-12 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Månfare
Månfare VIP