Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skärselden

i sämre tider:
ett infekterat öppet sår

i bättre tider:
ett spöke som hemsöker mig
ett konstant flås i nacken
osynligt
för alla andra

ensamhetens sjukdom
tillåts aldrig glömmas
tillåter mig aldrig glömma

det finns inget rus starkare
än att i hemlighet
övervinna skärselden
som bor i mig




Fri vers av retzzzina VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-12 18:53



Bookmark and Share


  Helena Leijd
du förmedlar dina tankar på ett yriskt sätt
2023-03-01

  Larz Gustafsson VIP
Skärselden är ett katolskt påhitt.
2023-01-12
  > Nästa text
< Föregående

retzzzina
retzzzina VIP