Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Flor






Tiden läker inte
den fäster
Sida vid sida
Fast sorgen
i ens varande


Fäster den
runt tomrummet ~ runt andetagen ~ Runt stegen

Runt mej .. Fortsätter liv
jämsides fladdrar
lågor Som släcks
sorger som för alltid ska leva




Fri vers av Skatflickan VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2023-01-12 22:04



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Välskriven dikt jag känner igen min egen sorg just så syns den mig.
2023-01-19

  Peter G VIP
En stark och väl beskrivande dikt, som berör att läsa; sorgen blir här i dikten nästan som ett slags levande väsen, som hotar att kväva textjaget i mörker och tomhet, som en rapport inifrån detta sorgens inneslutande rum.
men att kunna se sorgen och sätta ord på den är ändå ett första steg för att på nåt vis hantera den, men en svår sak.
2023-01-18

  stormengudrun VIP
Tycker mycket om första textavsnittet. Det är just så det är! Tack för att du formulerade sorgens varande så bra:-)
2023-01-13

    Solbelyst
”sorger som för alltid ska leva”.
Ja. I det förtvivlade känns det oändligt mörkt men att den lever vidare ger oss möjligheten att småningom se sorgerna belysta av någon vårs första sol. Vilken vår vet vi inte.
2023-01-13

  ¡se necesitan dos para bailar un tango!
magisk bild.....................

.....drömtydning......

ser ut som en polaroid

dubbelexponering

(om det ens är möjligt?)

....det glada 70 talet

jag var inte ens född då....

men bodde där ett tag

cuba psykos....

verkligheten va som

vykort från 70-talet

ingen på pendeltåget hade mobil

så de va skönt utan stressen

men ingen läste en dagstidning heller

det va deprimerande :(

du är en stor talang

en av de största i sverige

vad du än gör

sluta aldrig skapa <3

annars förstör man bara

för sig själv

för andra

gör inte det </3
2023-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Skatflickan
Skatflickan VIP