Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Längtans 2


Bådadera


Nu önskar hon sig
ännu längre

till ett annat land
soligt välkomnande

Ljumma brisar
och medelhavsdopp
som piggar opp
en vinterkropp

Har inte kunnat
tidigare
har inte haft råd

eller tid

Men nu
när hon slutat jobba
och huset blivit sålt

finns bådadera




Fri vers (Fri form) av stormengudrun VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-01-12 22:38



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Underbara citroner i ett varmt och härligt paradis!!!

Njut av din tid.

Varm kram / Soligajag_1
2023-01-13
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP