Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Opus 8555

 

 

Syster Yster har

tappat ögonens lyster

efter alla svek

känner sig dyster ger upp

tanken om ny käresta




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-12 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP