Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa tankar mår bra av att få bli nedskriftade i sådan här form ... - publicerad här i april 2013 tidigare . Men väl värd att påminnas om också idag 2023 ...


Det finns olika former av liv ...

... så som till exempel
organiska
och 
icke-organiska livsformer
samt en hel del andra
vi kanske ännu ej 
har lyckats definiera fullt ut ...

Sen finns det sådana
livsformer som dig
om vars närvaro
och blotta existens
vi borde vara överens,

... likt Big Bang
låter oss ana
Universums begynnelse ...

, varslar om 
alltings ändlighet
och om ifall att
du får en spridning
lär komma att bli
det som får allt att ta slut ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-01-13 05:21



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Efter expansion (big bang) kommer retardation sedan expansion och sedan retardation osv osv i all oändlighet
2023-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP