Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamheten

I ensamheten finner jag,
ett lugn som lugnar det oroliga sinnet.
en chans att lyssna till mitt hjärta.

Världen är hetsig, snabb och blixtrande,
den drar sönder mitt eget lugn,
närhelst jag behöver den som bäst.

Ensamheten kan vara en vän,
en guide att nå fram,
där mönster inte längre fungerar.

Jag omfamnar de ensamma timmarna,
och hittar lugnet i deras krafter.
i stillheten finns min hållplats.

Till slut är det inte bullret,
som ger mitt liv den största balansen,
men i stillheten upptäcker jag vad som är verkligt.




Skapa | Skriva av Linil VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-01-13 10:37



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Ja, den självvalda ensamheten är en lisa för själen.
2023-01-18

  MaLo VIP
Ja, man måste få vara med sig själv och lyssna/känna in. Inte helt lätt i dessa tider.
2023-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP