Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tretton

Jag lägger mig ner här nu.

Med huvudet mot det kalla golvet.

Jag försöker höra tomrummet

ett eko

ett svar

Meningen.

Jag är så trött

Jag är så trött inombords

men inte syns det.

Att trampa runt i detta mörker i perioder gör mig känslig för ljus.

Försöker roa bort problemen men det blir bara fel.

Försöker berusa mig härlig.

Men det ger mig bara huvudvärk.




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2023-01-13 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP