Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Erdogan Puppet incident, Turkiet ställer in Sveriges presidents besök i Ankara och alla kulturrörelser beordrades att dra sig tillbaka. aktionen ”otroligt grov”Kristersson: Dockan är ett sabotage mot Natoansökan.


Erdogan Puppet incident.

Efter Erdogandockan – Turkiet ställer in talmannens besök i Ankara - Nyheter (Ekot) | Sveriges Radio
Ödens ironii av allt är att gårdagens auktion av en makaber installation med en docka av president Erdogan hängdes vid fötterna i Stockholms stadshus.
Detta är relaterat till instalatioen av hund rondellen och syftar till att protestera mot Sveriges anslutning till Nato och att Turkiet med sitt motstånd gynnar aktivisterna snarare än den svenska regeringen.
Jag anser att denna arbetarrörelse agerar på svensk mark och på sitt sätt och bör utvisas omedelbart med millitär plan detta är exceptionel manipulativ och egenmäktige förfarande i svensk historia efter det handlar av suverenitet och svenska folkets vardags  trygghet.


För 40 år sedan, när rumänerna kom hungriga till Sverige när jag gav upp mitt rumänska medborgarskap på ambassaden, var den enda lojaliteten att vi inte får orsaka problem för Sverige och vi måste vara lojala medborgare; citerat: Bli Sveriges folk blir knähundar och hjälpa till med vad du (vi) kan på den tiden då tjutets tid kommer...
Medan år  2023 PKK-rörelserna ylar galet i regeringen under som alla dessa decennier.
Jag förstor verkligen inte "tillståndet"tillåtelser till våldtäkterna både personligen och bokstavligt och bildligt av Sverige och de kungliga staterna i Skandinavien;VIKTOR BARTH-KRON: En bisarr teater med Sverige som gisslan (expressen.se)




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 47 gånger
Publicerad 2023-01-13 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP