Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fundra


Opus 8556

 

 

Finns parallella

universum och tiden

saknar relevans

pågår allt samtidigt här

och nu underbar tanke




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2023-01-13 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP