Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om en stund

Om en stund
eller kanske två
Kommer solen vända åter
och barfota du kan gå
En tid
När sol och inte svärta
är det som gör dig blind
När du åter tillåts glömma
vaggad av ljummen vind
När du sänker dina axlar
och låter ljuset sippra in
När du åter lyfter blicken
Då dagen den är din




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-13 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP