Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bagatell


Opus 8557

 

 

Äntligen fri från

Covideländet firar

med ett glas Champagne

 

 

eller flera




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-01-13 16:41



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Härligt. Det gör du rätt i!
2023-01-13

  MaLo VIP
Skål för det!
2023-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP