Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan dig

Jag kan dig
jag har gjort dig
träffat dig

förr

Du imponerar inte
kommer inte med 
något nytt 

alls

Jag blir inte rubbad
inte av dig
du når aldrig

inte mig

Det är så genomskinligt
och jag
alldeles för trött

på sådana som dig 




Fri vers av Assia VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-31 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Assia
Assia VIP