Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter en av dom svarta målningarna av Francisco de Goya.


Nattlek

 

Nätter långa

Vägar många

Lekar fula

Naglar gula

 

När känslor ångar

Och bilder fångar

När hjärtat bankar

Av fula tankar

 

Jag får tid att fundera

Och kan då konstatera

Om man leker på natten

Kan man räkna med skratten

 

Kvinnornas skrattande

Händernas hattande

Sinnenas lättande

Sakernas skvättande

 

Nattlek

Självsmek

Stjärnskott

Dagbrott

 




Bunden vers (Rim) av Roggebogge VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2023-01-13 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roggebogge
Roggebogge VIP