Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bagatell


Opus 8558

 

 

Har aldrig förstått

glädjen att plocka lingon

myggen och renset

men älskar pitepalt med

skirat smör och lingonsylt




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-01-13 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP