Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Smid smed

Världen skälver till
ännu vet den inte varför
kanske anar den.

När den känner dig
som, ett ögonblick från nu,
jag dig och du mig

som de bästa av vänner
starka - förbundna
svaga - åtskilda

väntar Smeden på dig
det finns verktyg och en eld
och dagar att forma

smid, sonson, smid
din framtid på vår kärlek
din frihet på vår tro.




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2023-01-14 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP