Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Opus 8561

 

 

Förföriskt bärnsten

ruvar på en hemlighet

om Pandoras ask

innesluten som flugan

ruvar på domedagen

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-14 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP