Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fundra


Opus 8565

 

 

Ett bedrägligt lugn

kan ibland dölja  en stor

oförlöst vrede




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-01-14 15:18



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Så är det verkligen, du satte pricken över i!
2023-01-15

  KYREUS of Sweden
...men sen
en förment
"vacker" dag
...........P A N G !!!
2023-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP