Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

13 år

man vet om
man är som jag
för lite om
framtiden

om 13 år är
jag 80 år


inget att
tro väl om
den tiden

lever stilla
i vintern

ser bakåt
i tiden och
ser mig själv
2010 med
slutet på
hjärnan redan då




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-14 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP