Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spretandes


vätskefyllt sköte
alstrad af amour

var så god, make























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando
Läst 82 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-14 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando