Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick batterimotordriven, kärra och barndomen av TrollTörnTrappan. Lägger till 18 ord, varav tre sänds till Lena Söderkvist. Övriga i leken är Chan och Cikoria blå.


På väg (stafett)


I nya kärran, i riktning mot förskolan.
Jag sitter bredvid Experten på just elbilar:
ett batterimotor-drivet barn!

Tekniskt sett, en superbarndom.




Prosa av Gunwale VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-01-14 17:43



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Låter som en hubot i farten. Det är bara att hänga på.
2023-01-16

  Annie b'larsson VIP
Det är så fiffigt det här med el-bilar. och el-barn. Men undrar stilla ibland: är det verkligen helt ofarligt?
2023-01-15

  TrollTörnTrappan VIP
Förresten en väldigt frugal, anonym titel - jämfört med det detaljrikt informativa innehållet..

..fast blir humoristisk kontrast!?! Dessutom är ju barn "på väg" att upptäcka livet.
2023-01-15

  TrollTörnTrappan VIP
Visst kan man vara driven av intresse och kunskap!?!

Börjar känna igen dimensionerna : hur barn har mycket bättre koll än en själv. (Aldrig ens åkt med i någon elbil ännu, såvitt jag vet - bara cyklar själv.)

2023-01-15

  lodjuret/seglare VIP
Lästes och förundrats stort, en barndom blir som förgjort, intet går att ändra tillbaka, varken för make eller maka, den bara fanns i dagar och nätter, sedan det sades den på livsandarna sprätter...
2023-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP