Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Shivas dans

-

I landet utan mörker finns heller inget ljus

Relationen dem emellan är essentiell av sin natur

Utan döden vore det heller inte möjligt att hava liv

Motpolernas dansande utgör balansens essans

Motgång och framgång kan få samma acceptans

-




Fri vers av PFJS
Läst 46 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-14 19:22



Bookmark and Share


  ¡se necesitan dos para bailar un tango!
bortom shiva frekvens

finns vetenskaplig frekvens

nya rön visar på att

köldsinnet och värmesinnet är separate

så dualism som thoth the atlanteans

emerald tablets säger är en lögn

man behöver inte må dåligt

för att skriva bra poesi

man behöver inte må bra

för att va en god människa

forska på shintoism rekommenderas

och taoism (lao tzu) och confucius lära

nietazsche har skrivit

så otroligt kloka saker

och einsteins böcker

kan rekommenderas också

vad få vet är att einstein

hamnade inom psykiatin

på äldre dar

när han försökte göra en ekvation

för m-teorin (teorin som

sammanför alla

andra motstridiga teorier

inom alla fält i vetenskapen

men också filosofin och

konsten till slut

som AI konst tex)
2023-01-14
  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS