Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Skenhelig ängel

-

Med en ytlig fasad av din skenheliga kärlek

Utåt som en ängel men bar på hjärtat som svek

Ormen i ditt inre slingrade sig krälande runt

Hjärtsträngen som av rötan nu hänger så tunt

Sen brister från den själ som ingen värme nu har

Oförlåtlig kyla förgjorde allt det vi skapat och var

Skuggan som sen föll suddade ut dig från ett liv

Bortglömd blir du snart av mitt lämnande kliv




Fri vers av PFJS
Läst 37 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-14 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS