Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Nakna ögon

-

Djurets sinne ser helheten som den är

Verkligheten som är där i det gränslösas ett

Utan uppfattning av vår indelade värld

Där former från vårt inre skjuts ut som externt

Av orden som klyver med koncepternas svärd

Ser vi med glasögon i representationernas sfär

Allt bär nu kläder och inget naket längre är   




Fri vers av PFJS
Läst 31 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-14 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS