Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Upp eller ner

-

I taket kryper en gecko ovanför mitt upp

När den ser ner på mig är det ändå också upp?

Ramlandes i rymden svävar jorden runt helt fritt

Där finns det inga geckos och inget neråt eller upp

Snurrigt kan det bli när dessa tankar yrar till

Vänder på perspektiven som sedan inte finns

Geckon i taket kryper framåt på sitt sätt

Som kunde varit bakåt från andra hållet sett

Utan relationen finns inget håll och kant

Inget är i tomhet för då finns det inte alls

-




Fri vers av PFJS
Läst 29 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-14 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS