Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Livets surr

-

En mygga på min fot

En annan vid mitt öra

Den första suger blod

Den andras surr jag höra

Jag kan enkelt dem döda

Eller låta dem få sin föda

Dela med mig av det liv

Som jag fått utan pris

Låta livet få flöda

Med blodet dem göda

Bärandes på livets kraft

Fyller de sin kropp

Det kostade så lite

Att ge liv än att döda

-




Fri vers av PFJS
Läst 41 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-14 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS