Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Nattens sol

-

När daggdroppen faller

Från morgonkylans blad

På marken blöt av natten

Rensat bort det som var

Så gjort livet åter redo

För solens nya dag

-




Fri vers av PFJS
Läst 37 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-14 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS