Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Stam och blod

-

Vid storskogens rand

Ser jag upp mot trädets topp

Vars krona bred och stark

Fångar solens givande kraft

Löv som lyser av dess ljus

Vinden bär doft av skog

Blåser mjukt på oss båda

Stående med rötter och fötter

Bundna i vår samhörighet

Födda av samma bördiga jord

Beklädda med samma livskraft

Löper genom stam och blod




Fri vers av PFJS
Läst 45 gånger
Publicerad 2023-01-16 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS