Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter en av dom svarta målningarna av Francisco de Goya.


Ifrån ett annat perspektiv

 

Det gäller att sig passa

och akta allt det vassa

nog både hit och dit

För naglar, plit och sprit

 




Bunden vers (Rim) av Roggebogge VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-01-14 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roggebogge
Roggebogge VIP