Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kristall serverar Linköping på ett silverfat


Kristina

Min kropp skakar utan dig ibland.
Mina tankar går på snurr och jag mår illa.
Vi skulle alltid kunna gå hand i hand.
Men blir det för mycket av dig står luften stilla. När jag ser på dig, glittrar det i mina ögon. Ditt kristall klara sett att vara, får även mitt inre att klarna. Mitt inre dansar, pulsen och hjärtat hittar en bultande rythm. Som får en att vilja chansa. En otrolig kick, som bara får dig att vilja ha mer. Det är det som är farligt med dig. Man får aldrig nog.
Vissa säger att din kärlek och din bindande kraft har dragit folk ner i graven. Och även fast att jag vet att det är sant. Vill jag ändå bara ha dig. Ta lite mer av dig. Bara lite, men det slutar alltid med hela dig när jag bara ber om handen.
Man går genom eld och vatten, genom snö och genom natten. För att få tag i "skatten" . Ingen vet vad det innehåller. Alla har den starkaste, snart kmr dem göra reklam för det. Dem "bibehåller" ditt sunda förnuft för en stund, sedan är du lika keff som vår kung. SVIDER, BRINNER , JAG KVIDER. Det gör ondare än när gympalärare i 6an bytte ut spökboll till orientering, för att det var fint väder. Men ändå bästa känslan. Allt faller på plats, det är Kristall-klart.
Kristall, serverar Linköping på ett silverfat.
|R|




Fri vers (Spoken word/Slam) av Reblah
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-15 00:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Läst alla dina inlägg nu, du skriver bra, men känner du behöver utveckla ditt skrivande, lär dig de och dem eller skriv dom, studera grammatik och läs mycket böcker, alla böcker duger, läs sånt du har lust till. Men du har en bra grund och intressanta verk. Kul med prosastilen. Kul att springa på dig här.
2023-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Reblah
Reblah