Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pennan skrev texten för några år sedan och då gick den som kommentar på en text. Om du händelsevis redan läst den så beror det mest på att den inte ens från början var avsedd för dig att läsa och låta reta dig på, utan för Karin och Anders.


Några irriterande rader du ej vill läsa






Om det finns en rörelse som 'maskulinism'
som en motsvarighet till feminism, så har den
samma sorts funktion och fungerar alltså
enligt liknande sorts egoism.

Vilket inte är så konstigt, eftersom människor
ofta fungerar så, de 'stöttar' sina 'egna',
oavsett gruppens tillhörighet. Även om det finns
de som säger sig vara 'emot' egoismens

möjliga faror, det åtminstone är en sorts 'naturlig'
existens. Så även om egoismen på så vis
inte är jämlik, den åtminstone är en mänsklig
aktivitet, relativitet och 'norm'.

(2019-12-09)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2023-01-15 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP