Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag minns dig i din grå


Överrock och svarta keps

Du var den
som jag inte skulle
möta snöiga dagar

Aldrig sitta bredvid på bussen
tala om sol och semester
eller om politik och äpplen

Hur gamla våra barn var
hur många om vi var lyckliga
komma ihåg tokiga historier

Känna oss ledsna när jag skulle
gå av vid min hållplats
vinka till varandra genom bussfönstret




Fri vers av Irene Backström
Läst 41 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-15 02:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström