Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lånar ett foto från pixabay


Tystnaden

Vad innebär tystnad för er?

För mig är tystnad att stänga av allt omkring mig , sitta i min egen "vrå" där ingen annan kommer in.
Släck ner ditt inre och släpp tankarna fria från allt groll.

Sitt rak med ryggen på en stol med fötterna på golvet som stöd.

En övning på fem minuter om dagen som gör din kropp lugn och avslappnad.

Sedan tittar jag rakt fram på ett föremål eller tavla jag tycker om som ger mig sinnesro och allt ont spolas bort med vindens fart.

Tackar min älskade väninna Gudrun som gav mig detta vapen att ta till
varje dag.

Ler brett och börjar dagens äventyr.






Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-15 12:49



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Tack för att du för tipset vidare :-)
2023-01-27
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP