Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den före detta fightern kommer att samla in en enorm summa efter avtalen som skrevs under 2022, på cirka nio miljoner dollar! Bröderna Andrew Tate är konvertiter till Koranen.


Andrew Tate skrev på ett kontrakt som ger honom enorm summa

Andrew Tate's deal with Rumble is worth millions, he has privately said | CNN Business

Andrew Tate skrev på ett kontrakt som ger honom en enorm summa!
Andrew Tate kommer på allvar att avrunda sina konton efter att han förra året tecknat kontrakt med två videoplattformar, som han kan lägga upp exklusivt innehåll på. Efter att han stängdes av från YouTube och TikTok-plattformarna, eftersom han anklagades för att publicera "misogynt innehåll", Tate har skrivit på med två andra medieplattformar, Rumble och GETTER, skriver CNN.

Den före detta fightern kommer att samla in en enorm summa efter avtalen som skrevs under 2022, på cirka nio miljoner dollar!

Den citerade källan bad om en synpunkt från företrädare för Rumble-plattformen. De förnekade inte mängden som dök upp i det offentliga rummet och nämnde att de har avtal med flera innehållsskapare.

Andrew och Tristian Tate är fortfarande häktade
Bukarests hovrätt beslutade på tisdagen att bröderna Andrew och Tristan Tate förblir i förebyggande förvar, i ett fall där de anklagas för att ha bildat en organiserad kriminell grupp, människohandel och våldtäkt.

Deras överklaganden avslogs dock på tisdagen av domarna i Bukarests hovrätt, eftersom de var ogrundade, var och en av dem fick betala 500 lei i rättegångskostnader.

Debatterna i rätten varade i flera timmar, en av bröderna Tate kom till rättssalen med Koranen.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2023-01-15 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP