Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ännu på ålderns tröskel kan man bli konfys - har jag strävat efter det jag saknar ... vad skulle jag bli ... vad har varit min innersta önskan ....


Jaaa - Hur skall man ...

Du - och  jag

det  -  

och alla dessa

måsten

alla möjligheter

alla  stängsel alla 

försök och misstag

 

kanske

möjligen

eller

ingenting.

 

jag tänker och jag vill

jag förirrar mig

går vilse

 

Nu på livets höst

känner mig konfys

och saknar

stillheten ...

 

Farfarsfarfar... stoltserar på bilden

och jag funderar i faggorna ....'

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Monika A Mirsch VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2023-01-15 17:26



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
jaa... farfarsfarfarsfar hm, kan man ha sååå många 'far' efter varandra, undrar ett konfunderat barnbarns barnbarns barn (hm... historien är grymt förvillande) Hur gör ni andra med era 'för'- det ena och det andra???
2023-01-18

  Eva Helene VIP
Ja, visst kan man bli konfys ibland! Bra då att ha någon att luta sig emot, ser ut som en trygg klippa du har i din farfarsfar!
2023-01-18

  Fjellhuldra VIP
Fin djup dikt.
Ja alla blir vi äldre,
Det kan vara positivt och få nya
möjligheter i livet.Ta vara på de
bästa stunderna.
2023-01-16

  Blomma-Stjärna VIP
känner igen mig i dina ord
tacksam att få bli gammal
och njuta av att det finns tid
också till att grunna och undra
och kanske forma nya tankar
2023-01-16

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande om livet.
2023-01-16

  Maria Sundelin VIP
Livet bjuder på så många dimensioner
Kramar
2023-01-15

  Kungskobran VIP
Tankarna växer med åldern
somligt klarnar
somligt förblir i dunkel
frid över dess minne

2023-01-15

    Sefarge VIP
Det kommer en eftertankens stund
När man då får mer tid att tänka
Oftast på ålderns höst?

2023-01-15

  Eva Langrath VIP
Fint formulerat om dessa tankar som besöker oss på ålderns höst.
2023-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP