Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undergivenhet


naturligtvis vet många män med sig att de vill vara undergivna, det ligger naturligt i mannens kynne att vara undergiven kvinnan























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-01-15 17:51



Bookmark and Share


    Lolita95
Med mitt kontrollbehov, får en man gärna ta över
2023-02-27

  Foohexa
Kräks

2023-02-17

  ßluie VIP
Gud vad du retas! Klart man vill ha smisk!
2023-01-25

  Emanuel Sigridsson VIP
En intressant struktur i texten längs regnbågsflaggans x och y-axel. Det finns en motsättning i texten som gräver i genospråket (Kristeva). En text som spårar i könets mörker. Verkligen intressant.
2023-01-20

  Gunnar Hilén VIP
Som den nedtryckte lille pojken av en mamma som inget tål.

Som jag flaggat om tidigare så leder inställningen lätt till märkbara och handikappande erektionsproblem. För att inte tala om vad den gör med en manlig stolthet och påverkan på ev barn i familjen.

SJUKT i kvadrat !

Tjat utan like.

Ingen poesi här.

Mer likt en föreläsare som inte själv tror på sina grodor.
2023-01-20

  lodjuret/seglare VIP
Delta som i floddelta, eller delta som i deltagande?
2023-01-16

  Månfare VIP
Kan du skriva nåt vettigt istället för samma gamla coomer- fantasier nån gång?
Har du verkligen inget annat i huvudet?
2023-01-15

    Sefarge VIP
På tal om liknelser i verkligheten:
"Och andra män gör nästan
vad som helst helt under
-givet? Bara för att få
komma in och bli
med-lem i den
stora Makt
-klubben?"
;)
2023-01-15
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP