Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tribunal

Läppar omsluts
i en oval kollaps
Stycken separerar

Vi är kroppen
Ett unikum som
klistrats fast

Tribunal

Står inför
en sagomaskin och
drömmande instans

Allt enligt föreskrivna
recept




Fri vers av Lilla vän
Läst 67 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-15 17:52



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Cool feeling på denna, mångtydig, pigg!
2023-02-08

  Larz Gustafsson VIP
Vittnestribunaler kan vara ödesdigra.
2023-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Lilla vän
Lilla vän