Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
To bee free You had to see whats covered...


You had to face it alone

When You face the thruth
Its all over You
Its hard to ignore
No more lies in a covered
basket
You see it, You feel it You
know
You screem out LOUD
Dont try to hide Your anger and
put it to be free from guilt......
on Me

https://youtu.be/_yJBd99tLdU




Fri vers av WyS VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-01-15 18:06



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra påminnelse om att se sanningen och reagera på lögner.
2023-01-16

    lydriket
Fint skaldat om företeelsen och begreppet psykologisk massformation.
(exempelvis munskyddsplandemin för att hålla alla människor, även de friska och utan symtom, skräckslaget underdåniga till inskränkta mänskliga rättigheter)
2023-01-16

  Kungskobran VIP
You never be free
as a bird or a bee
memories in your mind
will find
your hesitation
over salvation




2023-01-15
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP