Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag undrar förstås om det hade alls hänt om det inte hade regnat den där gången då det gjorde det. Eller om jag stannat, som du egentligen ville att jag skulle göra. Fast du bad mig bara gå min väg och lämna eländet bakom mig den natten.


Du kan inte gå tillbaka...






...till det ögonblicket i tiden då det där hände
som bara inte fick hända.
Men du kan förstås gå tillbaka till den där platsen
där det hände, för att det som inte fick hända,
faktiskt tog sig för med att göra just det.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-16 01:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP