Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att se sig


Mätt




Dina galenskaper
låg vindstilla i ljuset
från oljelampans sken

Din blick vilade som
en uthungrad hund
mot matskålens

blänkande tomhet
det ryckte i dig av hunger
att rusande ta dig fram

I den bullrande intetsägande
värld du ensam försökte bli mätt




Fri vers av Irene Backström
Läst 45 gånger
Publicerad 2023-01-16 04:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström