Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en kula för pannan

sov illa nu i natt
det har blivit
min fula ovana
de senaste
tre veckorna
kan inte fatta
hur sovandet funkar
lite blygt
och skjuter jag
mig själv
en kula för pannan




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2023-01-16 08:00



Bookmark and Share


  Månfare VIP
simma lugnt
2023-01-16
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP