Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tolkning av Frihet - Den blå filmen


Blå måndag

 

Det var på en måndag morgon

som jag förlorade allt.

 

Bilen for av vägen.

 

Med pannan mot rutan

kunde jag inte röra mig.

 

Smärtan gjorde att jag inte 

ville öppna ögonen.

 

Bilen for av vägen.

 

När jag sen vaknade

var jag ensam i en sjukhussäng. 

 

Det jag omedelbart visste

var att jag äntligen var fri,

 

att få börja om igen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-01-16 09:03



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fågel Fenix i ord...
2023-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP