Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gravitation

På väg ur boet
omfamnad, till synes, av
kärlek, villkorad,

faller ungen fritt.
I bakgrunden sjunger nån
sånger om sig själv.




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2023-01-16 09:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP