Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Cancer löser sig på mindre än 3 minuter med hjälp av The Language of Emotion.


Med känslornas språk släcks cancer.(The Language of Emotion)

Cancer löser sig på mindre än 3 minuter med hjälp av The Language of Emotion.

Mannen som skakade planeten! Alla typer av cancer kan botas på bara 3 minuter. Amerikanen Gregg Braden blev känd för sina brandteorier relaterade till botande av cancer. Enligt Braden skapar våra känslor och tankar ett elektromagnetiskt fält, en aura som sträcker sig inom en radie av en meter från kroppen. Nikola Tesla sa att en dag kommer människor att producera el med hjälp av sinnet. Detta innebär att våra tankar har exceptionellt kraftfull energi. Kollektiva tankar kan skapa ett exceptionellt starkt elektromagnetiskt fält och påverka miljön.

Kineserna har utvecklat en teknik för att artificiellt reproducera detta elektromagnetiska fält, vars resultat är läkning av en 3×2,5 cm tumör på 3 minuter.
Det slutliga målet med dessa tekniker gjorda av kineserna är att människan ska generera sitt eget elektromagnetiska fält genom känslor och känslor. Känslor och känslor är själens spegel, allt vi skapar i oss själva överförs till omgivningen och vi får tillbaka exakt det som finns inom oss.

"Vetenskapen stöder starkt att känslor och tro inte kan påverka sjukdom och liv, men psyko-onkologi stöder motsatsen. Idéer, känslor, förnimmelser och tro styr allt som händer inom oss och i livet i allmänhet", säger Gregg Braden.

https://www.youtube.com/watch?v=GUbEgg6GklU&t=74s

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2023-01-16 11:02



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://www.poeter.se/Las+Text?textId=2400274

2023-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP